135 jaar Hoefnagels

Het begon allemaal in 1884 met timmerwerkplaats Janssen-Wayers waar houten rolluiken werden gemaakt. In 1947 nam smederij Hoefnagels de naastgelegen rolluikenfabriek Janssen-Wayers over. Later gingen beide bedrijven verder onder de noemer Hoefnagels. Nu 135 jaar verder is het nog altijd een familiebedrijf met de 4e generatie aan het roer.

Groei
De Hoefnagels Groep bestaat tegenwoordig uit meerdere werkmaatschappijen, waaronder Hoefnagels Branddeuren, Hoefnagels Safety Services en Hoefnagels Marine. Daarnaast zijn onze brandwerende rolschermen van het merk Firescreen® inmiddels gemonteerd in 17 landen.

Ambacht
Het produceren van brandwerende deuren en brandwerende schermen, maar ook schuifdeuren en schuifluiken is nog altijd een ambacht. Er rolt niets van de lopende band, producten worden op maat naar wens van de klant gemaakt.

Innovatie
Maar de tijd heeft zeker niet stil gestaan. Innovatie zit in ons DNA. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en het optimaliseren van de productieprocessen. Zo zijn we klaar voor de toekomst en vol vertrouwen stomen we door naar ons volgende jubileum.

Bedankt
Wij willen onze partners en personeel bedanken voor de afgelopen jaren. Wij zijn trots dat we dit samen hebben mogen bereiken!